Omgevingsvergunningen digitaal binnen 24 uur voor 250 euro?

Dat kan met de Tercera-Codeerservice. Binnen 24 uur ontvangt u de planbestanden en een link naar een interne viewer waarin u, voordat u de planbestanden op ruimtelijkeplannen publiceert, de digitale omgevingsvergunning nog kunt controleren.
Vanwege onze snelle service kiezen steeds meer gemeenten om via Tercera omgevingsvergunningen te laten digitaliseren, zoals bijvoorbeeld de gemeenten Hollands-Kroon en Edam-Volendam:

Wij zijn ontzettend tevreden over de codeerservice die Tercera aanbiedt. Na toezending van de stukken hebben we meestal dezelfde dag al een gml retour. Meestal zelfs al ingelezen in de applicatie zodat we alleen nog maar hoeven te uploaden naar Ruimtelijke Plannen.
Lidia Pronk, gemeente Hollands-Kroon

Tercera heeft diverse plannen voor onze gemeente gecodeerd en dat is altijd goed gegaan, daarbij is de service van Tercera ook nog snel.  ’s Ochtends gevraagd en na een paar uur kan het al op ruimtelijkeplannen.nl. Verder is Tercera klantvriendelijk, hanteert het bedrijf korte lijntjes in de afstemming en leveren zij goed (maat)werk af!
Christa Spolders, gemeente Edam-Volendam

Behalve omgevingsvergunningen digitaliseren wij ook analoge bestemmingsplannen in het kader van de afschaffing van de actualisatieplicht. Afhankelijk van de hoeveelheid plannen, kunnen we deze binnen een paar dagen digitaliseren. De afgelopen maanden hebben we voor meer dan 20 gemeenten alle analoge bestemmingsplannen gedigitaliseerd, waaronder de gemeente Heiloo:

Zoals als altijd heeft Tercera ook nu een geweldige (snelle) service geleverd. Tercera heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, werkt snel en levert een kwalitatief goed product. Binnen twee dagen stonden onze oude analoge bestemmingsplannen gecodeerd en wel online! Top geregeld!
Sandra Jager, Buch (Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo)

Voor meer informatie: https://www.tercera.nl/kies-voor-gemak-de-tercera-codeerservice/