Onze filosofie

Goede service staat bij ons bovenaan
U ontzorgen door altijd behulpzaam en betrokken te zijn!
Wij waren eerst in loondienst binnen de overheid en zagen heel duidelijk dat het eenvoudig en beter kon. Onze missie is dan ook beter en eenvoudiger voor u. We staan altijd voor u klaar.

Wij hebben geen managers
Hierdoor kunnen we als bedrijf snel schakelen en innovatief zijn. Zo waren we als eerste leverancier door Geonovum gecertificeerd en hebben we in opdracht van het Ministerie een omgevingsplanviewer ontwikkeld.

Wij zijn transparant
Zo bieden wij voor al onze producten gratis demo’s aan. U kunt onze software, in bijna alle gevallen, een maand vrijblijvend proberen. Bovendien bieden wij hierbij een gratis gebruikerscursus aan. Omdat al onze producten webbased zijn, hoeft u niets te installeren.

Wij hanteren open standaarden en open data
Wij gebruiken de o.a. OGC standaarden en maken gebruik van de authentieke gegevens uit de basisregistraties. Wij bevorderen als leverancier de interoperabiliteit van de Digitale Overheid. Zie https://www.forumstandaardisatie.nl/thema/open-standaarden-voor-leveranciers voor meer informatie. Daarnaast ondersteunen wij, daar waar van toepassing, de eindproduct standaarden zoals vermeld in de KING-Softwarecatalogus van de VNG.
Wij sluiten aan bij de referentie architectuur voor gemeenten en provincies die hun basis hebben in de de NORA

Wij doen niet aan maatwerk
Onze producten worden momenteel door het Ministerie, alle provincies en bijna 50 gemeenten gebruikt. Ons doel is deze producten verder te verbeteren in overleg met onze klanten. Op deze manier komen, in tegenstelling tot maatwerk, de verbeteringen ten goede aan al onze klanten.

Wij rekenen niets extra’s voor updates
Al onze klanten hebben altijd de meest recente versie en hoeven hiervoor niets extra’s te betalen. Dit gold ook voor de overgang van de Rostandaarden2008 naar de Rostandaarden2012

Wij zijn flexibel – Wie weg wil, mag weg
Wij willen dat klanten bij ons blijven omdat ze tevreden zijn en niet omdat het contractueel moet. Na het eerste jaar is het mogelijk voor al onze producten om maandelijks op te zeggen