STOP/TPOD zit vol met sluikreclame voor Tercera!

Misschien heb ik Da Vinci Code een keer te vaak gezien, maar volgens mij zit STOP/TPOD vol met verborgen aanwijzingen naar Tercera. In de afbeelding hieronder zie je links figuur 1 uit TPOD Waterschapsverordening en rechts de kaart van Grou, de plaats waar Tercera in 2001 is opgericht en waar we tot 2011 ons kantoor hadden. In onze demo’s en webinars gebruiken we daarom ook heel vaak Grou als voorbeeld (beetje nostalgie).

1x een verwijzing naar Grou in STOP/TPOD dat kan, maar ik kom Grou ook tegen in figuur 2 (het annoteren van een Natuurnetwerk). Ok 2x dat is toeval….

Maar in figuur 3 van de Waterschapverordening zie ik Grou ook en in TPOD Omgevingsplan wordt annoteren van een uitweg uitgelegd a.d.h.v. de locatie Grou en in TPOD Omgevingsverordening komt Grou 3x voor.
1x dat kan, 2x is toeval, maar 7x is absoluut een patroon!

De grote vraag is: waarom stopt het DSO verborgen aanwijzingen naar Tercera in de standaarden?
Misschien vinden ze ons gewoon heel aardig vanwege dat we kritisch durven te blijven (kritiek is immers gratis advies)😊. Of zouden ze gewoon onze voorbeelden ‘geleend’ hebben? Ook dat is natuurlijk reclame: een DSO dat kijkt naar een leverancier om te komen aan goede duidelijke voorbeelden😊.