Van concept tot vastgesteld plan

Tercera biedt u verschillende gereedschappen om van een concept tot een vastgesteld ruimtelijk plan te komen.

Tercera ondersteunt u bij het beheren van uw planversies en en bij het waarmerken en publiceren daarvan. U kunt kiezen of u uw gepubliceerde plannen zelf host of dat Tercera dat voor u doet

Tercera weet dat het opstellen van ruimtelijke plannen een kwestie van samenwerken en afstemmen is. Dan kan het wenselijk zijn om uw plan in vertrouwelijkheid aan anderen voor te leggen. Daarvoor kunt u uw concept-plannen op een besloten omgeving publiceren. U bepaalt dan wie toegang heeft tot de plannen.

Het maken van een structuurvisie vraagt om een gestructureerde aanpak. Het gereedschap van Tercera ondersteunt die gestructureerde aanpak vanaf de ideevorming tot de vaststelling van de structuurvisie.

Met de tekstverwerker van Tercera is het een fluitje van een cent om planteksten op te stellen conform de RO-standaarden. Dat kunt u alleen doen, maar u kunt ook met meer mensen tegelijk aan een tekst werken. Dat kunnen uw collega’s zijn, maar ook de specialisten van een extern bureau.

Het resultaat kunt uw in verschillende vormen exporteren: als IMROPT2012 of als HTML- of pdf-bestand. En natuurlijk in uw eigen huisstijl.

Tot slot kunt u met Tercera op een zeer eenvoudige wijze binnen een minuut zelf voorbereidingsbesluiten en omgevingsvergunningen coderen tot valide plannen die gepubliceerd kunnen worden op ruimtelijkeplannen.nl.